Vores historie

Vikar-in er et vikarbureau som er kendt for god personlig service, kvalitet og effektivitet. Vi er en troværdig samarbejdspartner både for vores kunder og vikarer. Det er vigtigt for os at håndplukke vikarer med de bedste færdigheder for at skabe de bedst mulige resultater for vores kunder. Dertil lægger vi også stor vægt på at optimere samt styrke kvaliteten og effektiviteten for vores kunder med kvalificerede og engagerede vikarer. Vores veloplagte afløsere står altid klar med varme hænder, og vi tilbyder kvalitative ressourcer i form af faglighed og kvalifikation.

Hos Vikar-in arbejder vi hårdt for at sikre den bedst mulige arbejdsstyrke for din virksomhed. Uanset om der opstår sygdom eller usædvanlig travlhed, så står vi altid klar med en løsning. Vores vikarer er både unge og ældre der er faglært og ufaglært, som altid er imødekommende og veloplagte. På den måde sørger vi for, at vores kunder altid er tilfredse med vores vikarer.

Vi formidler vikariater til sundhedssektoren og kan levere vikarer indenfor 1-2 timer afhængig af placeringen.

Vi står for det vi tilbyder

Vission & Værdier

Mål

Vores mål er, at vores kunder og vikarer altid har tillid til os – og at vi i samarbejde med vores kunder og vikarer skaber det bedste resultat

Værdier

Vores virksomhed bygger på tillid, og vores viljestyrke er at vi gør alt for at opfylde vores kunders forventninger

Vision

Vi ønsker at blive det vikarbureau i den danske sundhedssektor der bedst imødekommer kundens behov og ønsker

Kontakt os idag

Vi sidder klar til at tilbyde dig danmarks bedste og mest kompetente vikarer til jeres virksomhed.

Adresse:

Åsumvej 141, 5240 Odense NØ

Tlf:

25 72 72 49

Email:

info@vikarin.dk

Døgnåbent

Alle dage